Beauty Moments | (TDA) Anti-aging in Nieuwegein bij Beauty moments
Beauty Moments SkinCare Center is de instituut voor huidverbetering in Nieuwegein. Als eerste salon in Nederland bieden wij de TDA anti-aging behandeling aan.
TDA anti-aging, anti-agin Niewegein, IJsselstein, Vianen, Utrecht
35
page-template-default,page,page-id-35,page-parent,page-child,parent-pageid-27,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

TDA Anti-Aging

Anti-aging behandeling in Nieuwegein

Door degeneratie, de normale veroudering, neemt de kracht van de cellen af. Door de moedercellen met TDA anti-aging te verjongen, worden de nieuwe cellen na deling jonger en krachtiger.

Na de reiniging van de huid en een korte voorbereiding waarbij de huidcellen zich openen, start de behandeling met de TDA – apparatuur. Met een “pen” worden – zonder de huid aan te raken – gelaat en hals behandeld. De behandeling voelt aan als een weldadig zachte massage – een koele streling over de huid – met een ontspannend effect. Maar via diezelfde zachte streling met pure zuurstof, afkomstig uit de TDA-apparatuur, bereiken de toegevoegde werkzame stoffen uit de ampullen in de pen – zonder doorboring van de huid – de diepe huidcellen, om daar hun revolutionaire werk te doen. De cellen worden krachtiger en delen zich daardoor in krachtigere – verjongde – nieuwe cellen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

 

TDA anti-aging in slechts 30 minuten:

  • De huid wordt niet aangeraakt;
  • Bestaande lijntjes verminderen;
  • De verjonging wordt steeds zichtbaarder;
  • De huid wordt mooier en vitaler.

€ 39,95, € 49,95 of € 54,95 (afhankelijk van gebruikt ampul)

Anti Aging behandeling met fruitzuren

Na het 30ste levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar, onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling is daarvoor de oplossing.

Een cocktail van zuren lost de structuur (cel tussen stof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd. De huid krijgt een fris, egaal en jonger aanzien.

Gelaat behandeling met fruitzuren € 69,95

 

Beauty Moments SkinCare Center in Nieuwegein biedt als eerste salon in Nederland de TDA anti-aging aan.

U bent welkom in de salon voor een anti-aging behandeling in Nieuwegein.