Beauty Moments | Neoderma Behandelingen
39
page-template-default,page,page-id-39,page-child,parent-pageid-27,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_non_responsive

Neoderma Behandelingen

Bio-Peeling behandeling

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is een unieke biologische peeling van Neoderma, ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De behandeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.

De Bio-Peeling behandeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De Bio-Peeling vermindert huidproblemen als:

  • acne & vette huid;
  • overmatige pigmentatie & levervlekken;
  • littekens, grove poriën & striae;
  • rimpels & preventieve werking.

Rebancing behandeling

De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina. Dit zijn actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen.

In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseren de werking van de talgklieren, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen. Voor een vette, gecombineerde en probleemhuid.

De behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio-Peeling.

NEO-White behandeling

Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken.

De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers.
Voor de reductie van pigment  / levervlekken en een lichtere stralende huid.

Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseren wij deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-Peeling.