Beauty Moments | Seyo TDA behandeling
16750
page-template-default,page,page-id-16750,page-child,parent-pageid-35,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Seyo TDA behandeling

Wat is Seyo TDA?

TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij gepatendeerde werkstoffen diep door de huidlagen heen getransporteerd worden. Hierdoor komen de cosmetische werkstoffen in de levende huidcellenlaag terecht.

Tot voor kort was dit alleen mogelijk met invasieve therapie, dwz dat er naalden nodig waren om de werkstoffen op de plek van bestemming te brengen. Nu kan dit bereikt worden met een apparaat dat dmv een jetstream van zuurstof de werkstoffen naar de diepere huidlaag transporteert zonder de huid aan te raken. De verbetering en verjonging van de huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

Kenmerken Seyo TDA:

  • de huid wordt niet aangeraakt;
  • bestaande lijntjes verminderen;
  • de verjonging wordt steeds zichtbaarder;
  • de huid wordt mooier en vitaler;
  • geen littekens of roodheid.

De TDA behandeling

Na de reiniging van de huid volgt een korte saffier voorbereiding. Dit zorgt ervoor dat de huid de ingrediƫnten gemakkelijker opneemt voor een optimaal resultaat. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Na de behandeling voelt de huid opgevuld aan. Dat effect blijf geruime tijd zichtbaar.

Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreƫerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien. Uiteraard heeft u het meest langdurig resultaat als u deze behandeling in kuurverband doet.

Er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.