Beauty Moments | Microskinpolish
31
page-template-default,page,page-id-31,page-child,parent-pageid-27,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Microskinpolish

De Medcos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Revolutionaire huidverbetering

Ideaal voor rimpels, grove poriën, acné(littekens), een verouderde of verslapte huid, en zélfs striae!

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten

kuur 8 behandelingen van 1 x per week

Daarna 1 x per 4 tot 6 weken onderhoudsbehandeling. Tevens producten voor thuisgebruik

Resultaat voor altijd stralend mooi!

Uniek: 3-in-1 behandeling

Stap 1 Microdermabrasie (openstellen)

Via een speciale vacuümtechniek worden oude en dode huidcellen verwijderd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en oude cellen worden zichtbaar. De huid is nu schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen.

Stap 2 Low Level Laser Therapie (activeren)

Ook wel Cold Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt, en dus geen risico op verbranden geeft. Actieve werkstoffen – zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten – worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie icm een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De “batterij” van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

Stap 3 Skin Polish (Voeden en beschermen)

Als finishing touch wordt met behulp van een massagestick met een verwarmingselement en een polijststuk een créme met zeer actieve en beschermende werkstoffen in de huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect, met als resultaat een zichtbaar gladde en stralende huid.