Beauty Moments | Injectables & Botox
51
page-template-default,page,page-id-51,page-child,parent-pageid-49,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Injectables & Botox

Botox, fillers en Injectables

Heeft u last van vermoeidheid in uw gezicht? Straalt uw gezicht niet meer uit hoe u zich voelt? Door een behandeling met botox en hyaluronzuurfillers kunt u hier verandering in brengen. Dit zijn veilige behandelingen waarmee lijnen en volumeverlies in uw gezicht hersteld worden.

Deze behandeling kan ingezet worden op: fronsrimpels, lachrimpels, wallen, neuscorrectie, jukbeenderen, oorlel, nasolabiaalplooi, wangen, liplijntjes, lipvolume, mondhoeken, kaaklijn, marionettelijn, kin, decolleté en handen.

Hyaluronzuurfillers

Een hyaluronzuurgel bevat een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. In de huid komt van nature hyaluronzuur voor waar het verantwoordelijk is voor het vasthouden van water. Het geeft daarmee de huid haar spankracht. Met het ouder worden van de huid neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en daardoor ook water in de huid af. Hyaluronzuurgel wordt gebruikt om rimpels te corrigeren en volumeverlies te verbeteren. Het is uiterst precies te doseren door middel van injecties. De behandeling moet soms na enkele weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Het effect is doorgaans zo’n 6 tot 18 maanden zichtbaar, afhankelijk van de plek in het gezicht.

Botox/Botuline Toxine

Botox wordt al jaren voor cosmetische toepassingen gebruikt om rimpels zoals de frons, naast de ogen en voorhoofdrimpels die ontstaan door spieractiviteit te verzachten.

Botox is een injectievloeistof en wordt toegediend met een klein naaldje rechtstreeks in de desbetreffende spier en vereist geen verdoving (de meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk). Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Dit product vermindert dus de overactiviteit van de spieren. Het is een zeer lokale behandeling en heeft dus geen effect op de rest van het lichaam.

Het effect van Botox is zichtbaar enkele dagen na de behandeling en na 2 weken is het resultaat optimaal. Het resultaat is echter niet blijvend. De duur van het resultaat is per persoon verschillend en varieert van 3-6 maanden. Daarna kan men de behandeling herhalen. De ervaring leert dat naarmate men vaker is ingespoten de behandelfrequentie afneemt en dus het resultaat langer aanwezig blijft.

Botox wordt ook gebruikt voor de behandeling van overmatig transpireren onder de oksels en handen. Verder is Botox onder andere geschikt voor:

  • fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen);
  • voorhoofdrimpels (horizontale rimpels op het voorhoofd);
  • kraaienpootjes (aan de weerszijden van de ogen);
  • afhangende mondhoeken;
  • scherpe neus-/-lippen lijn;
  • kin.

Elke behandeling begint met een consult

Tijdens een persoonlijk consult kijkt de arts  samen met u  naar uw gezicht en kunt u uw wensen aangeven. Hij zal altijd duidelijk en eerlijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Dat is de reden dat er gewerkt wordt met vanaf prijzen, sommige mensen zullen iets meer nodig hebben om een mooi resultaat te bereiken.

U krijgt ook altijd uitleg over veiligheid, bijwerkingen, eventuele pijn en mogelijkheden om deze te verminderen. Wij willen dat u goed geïnformeerd aan een behandeling begint. Bij de meeste behandelingen adviseert de arts  u om bedenktijd te nemen en een vervolgafspraak te maken voor de daadwerkelijke behandeling. Wanneer u een consult boekt, zit u dus nog nergens aan vast!

De behandeling

U kunt overigens wel direct na een consult overgaan tot behandeling. Tijdens de behandeling wordt alleen met veilige, door het lichaam afbraakbare injectables gewerkt. Deze worden met een injectie in de huid gebracht. Wanneer u daar prijs op stelt, kan het te behandelen gebied van te voren verdoofd worden.

Cosmetics arts Robin Ernsting

Robin Ernsting heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC.

Robin Ernsting werkte nauw samen met een vaatchirurg in het onderzoek naar aangeboren vaatafwijkingen (malformaties) in het gelaat. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801. Sinds 2003 is zijn bestaande interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in richting injectables in het gelaat. Robin Ernsting heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen en buitenland gevolgd.

Als erkend cosmetisch arts en in samenwerking met diverse partners in het land past hij zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn klanten. Robin Ernsting is aangesloten als lid bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (NVCG). Daarnaast is hij aangesloten bij de GSAAM (German Society of Anti-Aging Medicine), de AACS (American Academy of Cosmetic Surgery), de EACS (European Academy of Cosmetic Surgery) en  de NLSAS

Behandeldagen

Robin is één keer in de maand aanwezig voor behandeling.

Plan uw afspraak