Beauty Moments | Lichaamsbehandelingen
57
page-template-default,page,page-id-57,page-parent,page-child,parent-pageid-15234,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Lichaamsbehandelingen

Manuele ontspannende massage

De naam zegt het al. Alles is erop gericht om u tot ontspanning te brengen. Deze massage is een combinatie van verschillende technieken. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler, zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Hotstone massage

Hotstone Massage is een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde eterische olie.

Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. De massage  verlicht spanningen en geeft energie. Daarnaast ondersteunt het alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Chocolade pakking

Wie kent niet de bijzondere eigenschappen van chocolade? Zoete en pure verwennerij. Hoe lekker is dan een chocolade lichaamspakking wel niet? Hier worden niet alleen uw zintuigen verwend; ook uw huid plooit zich zacht en ontspant door dit donkere goud.

Chocoladetherapie is bovendien gekend door een afslankende, verstevigende werking. Endorfine stimuleert vetafbraak en zorgt daardoor voor silhouet verbetering. Serotonine prikkelt uw zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van welzijn (happy hormoon), waardoor stress effectief vermindert. Deze warme en vooral zachte puur plezierige cacaocrème is het summum van genot voor lichaam en geest.