Beauty Moments | Elektrisch Ontharen
67
page-template-default,page,page-id-67,page-child,parent-pageid-63,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Elektrisch Ontharen

Wat is elektrisch ontharen?

Net als IPL ontharen valt elektrisch ontharen onder de noemer duurzaam ontharen. Het verschil zit hem in de te behandelen zones. Elektrisch ontharen is een effectieve behandelmethode voor ongewenste haartjes in het gezicht.

De meest voorkomende oorzaken van overbeharing:

  • Erfelijke aanleg;
  • Verandering van de hormoonspiegel in de puberteit, na een zwangerschap of de overgang;
  • Bij het gebruik van bepaalde anticonceptiemiddelen;
  • Bepaalde ziektebeelden.

Zones

Overbeharing kan op verschillende delen van het lichaam voorkomen. In het gezicht op de bovenlip, neus, kaaklijn, neus en hals. En op het lichaam op de armen, benen, borst, rug, schouders, buik en bikinilijn (hiervoor gebruiken wij het Medcos IPL Systeem).

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Een dun steriel wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt, de haarfollikel (haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen de haar niet meer bereiken via het bloed en stopt de groei.

Behandelperiode

De beste resultaten worden behaald bij regelmatig ontharen. De duur van de behandelperiode is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de tijd dat de overbeharing aanwezig is geweest.

Vergoeding verzekering

Bij overbeharing in het gezicht worden in de meeste gevallen de kosten van de behandeling door de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij.