Beauty Moments | IPL Duurzaam Ontharen
65
page-template-default,page,page-id-65,page-child,parent-pageid-63,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

IPL Duurzaam Ontharen

Waarom duurzaam ontharen (IPL)?

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel.

Maar waarom al deze moeite nog als u ook pijnloos, veilig en snel duurzaam kunt ontharen?

MedCos IPL

Met het innovatieve MedCos IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt met IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan.

De behandeling

Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haarreductie wordt bereikt.

Huid & haartype

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur is sterk afhankelijk van het soort huid/haartype en lichaamslocatie.

Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypen voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL behandeling.

Vergoeding verzekering

Bij overbeharing in het gezicht worden in de meeste gevallen de kosten van de behandeling door de zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij.