Beauty Moments | Suikerontharen
69
page-template-default,page,page-id-69,page-child,parent-pageid-63,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_non_responsive

Suikerontharen

Body sugaring

Dé ideale oplossing als u definitief afscheid wilt nemen van ongewenste haartjes, maar nog niet toe bent aan ontharen met apparatuur. Pandhy’s suikerpasta is het geheim achter deze epileermethode. Het is een mengsel van suiker en water, gebaseerd op oude recepten uit het Midden-Oosten.

De voordelen

Door de bereiding zonder chemische, geur of kleurstoffen, citroensap of een ander zuur is dit product hypoallergeen en veroorzaakt het geen huidirritatie. Een ander voordeel is dat de suikerpasta gebruikt wordt op kamertemperatuur, dus voelt het aangenaam.

Doordat suiker een van de beste natuurlijke conservators is, is het kiemen of groeien van bacteriën onmogelijk en heeft de suikerpasta gegarandeerd een lange houdbaarheid. Bovendien kleeft de pasta enkel aan het haar en niet aan de levende huidcellen. Dit resulteert in een ontharing die wel even snel is als waxen, maar niet zo pijnlijk is.

De behandeling

De suikerpasta wordt de huid ingemasseerd tegen de richting van de haargroei in. Hierdoor kan de pasta de haarfollikel binnendringen en het haar omvatten. Vervolgens wordt het geheel met de haarrichting mee verwijderd. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is namelijk perfect, omdat het geen afgebroken haar nalaat in de follikel en roodheid of irritatie vermeden worden.

Met suikerontharing is het zelfs mogelijk hele korte haartje of ingegroeide haren te verwijderen. Door te ontharen in deze groeifase van het haar, geniet u veel langer van een zijdezachte huid.

Waarom suikerontharen?

  • 100% natuurlijk;
  • hygiënisch;
  • veilig en vrijwel pijnloos;
  • voor alle huid- en haartypen;
  • voor alle lichaamszones.